37. Nyrkkeilyn kansainvälinen GeeBee-turnaus 9. - 11.3.2018  Helsingin Urheilutalossa 


 

GeeBee on somessa

@GeeBeeturnaus

@geebeetournament

@GeeBeeBoxing

 

 

 

 

Englannin MM-hopeamitalistit haastavat suomalaisnaiset

GeeBee-turnauksen kehässä Helsingin Urheilutalossa nähdään jälleen tänä keväänä tasokkaita naisten otteluita kahdessa sarjassa, 54 ja 60 kiloa. Suomalaisnaiset saavat vastaansa iskijöitä Englannista, Ruotsista ja Kiinasta.

Lisa Whiteside Englannista saapuu 13.–15. maaliskuuta pidettävään, 34. GeeBee-turnaukseen puolustamaan viime vuoden voittoaan naisten kärpässarjassa. Whiteside, 29, voitti viime marraskuussa sarjassaan 51 kiloa MM-hopeaa, Helsingissä hän ottelee 54-kiloisissa. Aiemmin hänen vyölle on tarttunut muun muassa Euroopan unionin mestaruus (2013) ja MM-pronssi (2012).

Suomalaisista entisen poliisin haastavat Tampereen Työväen Nyrkkeilijöiden Marjut Lausti ja Helsingin Tarmon Julia Ussik.

Toisessa oteltavassa naisten sarjassa 60-kiloisissa mukana on Whitesiden maatoveri, niin ikään viime vuonna MM-hopeaa otellut 21-vuotias Sandy Ryan. Viime syksyn Tammer-turnauksen finaalissa Ryan taipui Suomen naisten ykkösiskijälle Mira Potkoselle, josta englantilaiselle tarjoutuu mahdollisuus ottaa revanssi kevään GeeBee-turnauksessa.

Tampereen Voimailuseuraa edustavan Potkosen ohella 60-kiloisten sarjassa iskee suomalaisista Riihimäen Kehä-Kettujen Erika Tarvainen.

Kiinasta kaksi naista

Suomen ja Englannin ohella naisnyrkkeilijöitä saapuu länsinaapuri Ruotsista ja Kiinasta, josta saapuu kaksi nyrkkeilijää.

GeeBee-turnauksen pääsihteeri Timo Rannikko odottaa naisten otteluja mielenkiinnolla.

– Naiset ovat menneet viime vuosina tasollisesti eteenpäin. Kyse ei ole mistään miesten esiotteluista, vaan luvassa on kovaa taistelua ja teknillisesti huippuotteluja, Rannikko toteaa.

Kaikkiaan GeeBee-turnaukseen on ilmoittautunut 70–80 nyrkkeilijää 15 maasta.

Suomen miesiskijät turnaukseen nimetään Helsingissä 20.–23. helmikuuta pidettävien SM-kisojen jälkeen.

 

GeeBee-turnauksen aikataulu

Pe 13.3. klo 13 ja 18

La 14.3. klo 13 ja 18

Su 15.3. klo 13

 

Katselukerrat (5490)/Kommentit (0)

Tunnisteet:

3. helmikuuta 2015/Uncategorized

Please login or register to post comments.