37. Nyrkkeilyn kansainvälinen GeeBee-turnaus 9. - 11.3.2018  Helsingin Urheilutalossa 


 

GeeBee on somessa

@GeeBeeturnaus

@geebeetournament

@GeeBeeBoxing

 

 

 

 

Raskaan sarjan EU-mestari Englannin joukkueessa

Englanti saapuu Helsingin Urheilutalossa 13.-15. maaliskuuta käytävään 34. GeeBee-turnaukseen kivenkovalla joukkueella. Ryhmästä löytyy paitsi maan mestareita, myös kansainvälistä menestystä saavuttaneita nyrkkeilijöitä.

Englannin joukkueessa on kymmenen miesiskijää, joista kärkinimenä on hallitseva raskaan sarjan eli yli 91-kiloisten Euroopan mestari Frazer Clarke. Viime syksynä Clarke iski myös voittoon Tammer-turnauksessa, mutta viime vuoden GeeBeestä hänelle jäi hampaankoloon finaalipaikan karattua välierissä.

Kevyemmissä sarjoissa Englanti tuo kehään muun muassa A-junioreiden Euroopan mestaruuden vuonna 2012 49-kiloisissa voittaneen Oliver Simpsonin ja sarjan 56 kiloa sotilaiden MM-pronssimitalistin, kaksinkertaisen Tammer-turnauksen voittajan Qais Ashfakin. Ashfak on myös maansa mestari samoin kuin 64-kiloisiin osallistuva Pat McCormack ja 91-kiloisten Warren Baister.

Kolmikko Chris Mbwakongo (69 kg), Troy Williamson (75 kg) ja Lynden Arthur (81 kg) ovat maansa kakkosia, 52-kiloisiin osallistuva Blane Hyland kolmonen.

Naisten puolella Englannin lippua pitävät korkealla Lisa Whiteside 54-kiloisissa ja Sandy Ryan 60-kiloisissa. Molemmat ovat MM-hopeamitalisteja viime vuodelta.

Turnauksen osanottajat julkaistaan kokonaisuudessaan SM-nyrkkeilyjen jälkeen.  Suomen mestaruuksista isketään tulevana viikonvaihteessa 20.–23. helmikuuta Helsingin Urheilutalossa, GeeBee-turnaus otellaan samassa paikassa 13.–15. maaliskuuta.

.

Katselukerrat (5666)/Kommentit (0)

Tunnisteet:

17. helmikuuta 2015/Uncategorized

Please login or register to post comments.