37. Nyrkkeilyn kansainvälinen GeeBee-turnaus 9. - 11.3.2018  Helsingin Urheilutalossa 


 

GeeBee on somessa

@GeeBeeturnaus

@geebeetournament

@GeeBeeBoxing

 

 

 

 

Lauantaina päivällä luvassa kovia otteluita

Perjantain mielenkiintoisiin otteluihin kuului 69 kg:n sarjan EU-mestarin Eimantas Stanionisin (LTU) ja EU-kakkosen Pavel Kastraminin (BLR) kohtaaminen. Stanionis vei voiton kovassa ottelussa.

Suomalaisittain kiinnostavassa ottelussa olympiakarsintapaikasta ottelivat Dmitri Tretjak ja Ilari Kujala(75 kg). Tretjak vei voiton tuomareiden hajaäänin.

Lauantaina päivällä monta kiinnostavaa ottelua

Lauantain päiväottelut ja naisten 54 kg:n sarjan aloittavat Suomen Marjut Lausti ja Norjan Marielle Hansen. Jos Lausti voittaa, hän saa vastaansa Englannin Lisa Whitesiden, joka hävisi Laustille viime vuoden GeeBeessä.

Kovatasoinen ottelu käydään myös Christian M'Billi Assomon (FRA) ja Vitali Bandarenkan (BLR) välillä. M'Billi Assomolla on tilillään muun muassa sotilaiden mailmanmestaruus, EU-mestaruus, A-juniorien EM-mestaruus vuodelta 2013 sekä GeeBee- ja Tammer-turnauksien voitot.

Suomen Tomi Honka kohtaa 91 kg sarjassa Kazakstanin Vitali Levitin, joka on hallitseva Aasian mestari ja jolla on jo hallussaan paikka Rion olympialaisiin.

GeeBee-turnauksen lauantain ottelut alkavat klo 13 ja klo 18 Helsingin Urheilutalossa.. Finaalit otellaan sunnuntaina klo 13 alkaen.


Kuvat: Hannu Ahonen

Katselukerrat (4940)/Kommentit (0)

Tunnisteet:

12. maaliskuuta 2016/Uncategorized

Please login or register to post comments.