37. Nyrkkeilyn kansainvälinen GeeBee-turnaus 9. - 11.3.2018  Helsingin Urheilutalossa 


 

GeeBee on somessa

@GeeBeeturnaus

@geebeetournament

@GeeBeeBoxing

 

 

 

 

Suomalaiset valmiina turnaukseen

Lue lisää ottelijoiden mietteistä juuri ennen turnauksen alkua.

Olemme valmiina - turnaus voi alkaa

Perjantaina 17.3. alkavan GeeBee-turnauksen valmistelut alkavat olla valmiina. Kyselimme neljältä Suomen joukkueen nyrkkeilijöiltä tunnelmia juuri ennen kisojen alkua. 

Miten valmistautuminen on sujunut ja millä eväin voitto irtoaa?

Ensin vastausvuorossa ovat Helsingin Kotkien Amin Nuri sekä Rafael Ekroos, joiden valmistautuminen on sujunut tyystin erilaisissa olosuhteissa. Nuri suorittaa varusmiespalvelustaan Urheilukoulussa, Ekroos on harjoitellut kuubalaistunnelmissa. 

Amin Nuri: "Olen selvästi valmiimpi kuin aiemmin. Kunto ei todellakaan lopu kesken. Voitto irtoaa sillä, että uskoo omaan tekemiseensä, omaan vahvuuteensa. Ja luottaa kulman ohjeisiin. Täytyy olla aito halu voittaa ja laittaa kaikki peliin, joka  matsissa. Tarkkailen kaveria, että kun toinen alkaa väsyä, niin lisää vaan painetta ja halua satuttaa kaveria. Ei siis vahingoittaa, mutta niin, ettei voittajasta jää epäselvyyttä.".

Rafael Ekroos: "Kaikki on mennyt tosi hyvin. Helmikuussa tein treenireissun Kuubaan, josta käviin hakemassa  uusia juttuja tekemiseeni, ja kun palasin Suomeen kolmisen viikkoa sitten, olen treenannu nyrkkeilyliiton Valmennuskeskuksessa. Olen saanut hyvää oppia ja kovaa, arvokasta sparria. GeeBee:ssä kulta irtoo mun nopeilla suorilla, hyvällä liikkeellä ja periksiantamattomuudella!".

Toisena vastausparina ovat Seinäjoen Kehä-Jussien Markus Pasanen ja Dimka Tretyak Kotkan Voimailijoista. Markuksen matka GeeBee-turnaukseen katkesi viime vuonna jo viikkoa ennen turnausta hänen nenänsä murruttua valmistavalla leirillä. Dimka on hakenut uutta kipinää harjoitteluun karsiuduttuaan olympialaisista. 

Markus Pasanen: "Valmistautuminen tulevaan turnaukseen on sujunut ilman loukkaantumisia tai sairastumisia, joten voin lähteä ensimmäiseen GeeBee-turnaukseeni luottavaisin mielin. 
Lähden ottelemaan matsi matsilta rennosti ja rohkean ennakkoluulottomasti. Herkkyys ja rentous, niiden pitää säilyä ja jos itse alkaa käydä kierroksilla, voi aina luottaa siihen, että kulmasta osataan antaa minulle oikeanlaisia ohjeita matsin kääntämiseksi itselleni".

Dimka Tretyak: "Olympiakarsinnat vetivät kyllä mielen maahan. Treeni-ilo ja palo palata kehään syttyivät uudelleen vuoden vaihteessa ja olen mukana jälleen tosi hyvällä motivaatiolla. Nälkä on kova! Treenit ovat kulkeneet hienosti, ei voi valittaa. Näin Urheilukoulun yhteydessä on päässyt treenaamaan erilaisissa paikoissa ja se on auttanut painamaan entistä kovemmin eteenpäin. Kaksi vuotta sitten otin GeeBeestä pronssia, viime vuonna kaulaan ripustettiin hopeaa - sanomattakin selvää, mikä on tavoitteeni. Vastustajat ovat joo kovia, mutta samaa leipää ne syövät kuin minäkin! 

 

Katselukerrat (4224)/Kommentit (0)

Tunnisteet:

15. maaliskuuta 2017/Uncategorized

Please login or register to post comments.