37. Nyrkkeilyn kansainvälinen GeeBee-turnaus 9. - 11.3.2018  Helsingin Urheilutalossa 


 

GeeBee on somessa

@GeeBeeturnaus

@geebeetournament

@GeeBeeBoxing

 

 

 

 

Lupaavat juniorit mukana GeeBee-leirillä

GeeBee-leiri on ikimuistoinen kokemus

GeeBee-turnauksen kovaäänisimmät kannustukset lähtivät taatusti GeeBee-leiriläisistä, jotka treeniensä jälkeen jäivät hurraamaan suomalaisnyrkkeilijöiden otteille. Rytmikkäät Suomi-huudot raikuivat ja saivat myös muut katsojat mukaan huutoihin.

- Hyvältä kuulostaa! Joukkuehenki ja yhteenkuuluvuuden tunne ovat erittäin tärkeitä myös yksilöurheilijalle. Yhdessä tekeminen ja kaverien tapaaminen, niistä näiden leirien parhaat muistot syntyvät, toteaa valmentaja Pekka Viitanen leiriläisistä. 

GeeBee-turnauksen yhteydessä perinteisesti järjestetylle kutsuleirille osallistui tänä vuonna ennätysmäärä Suomen kärkilupauksia. Ohjelmassa oli tekniikkatreenien lisäksi otteluharjoituksia, joiden lomassa nuorille kerrattiin sääntöjä. Tällä kertaa mukaan mahtui myös naisnyrkkeilijöitä, joille otteluharjoitusten saaminen omalla salilla on hankalaa. Valmennuksesta vastasivat Kari Korhosen lisäksi Pekka Viitanen, Jari Johansson ja Joni Turunen.

Nuorten nyrkkeilijöiden seuraava koitos on tänä viikonloppuna Tallinnassa, jossa isketään  Olympiakinnas-turnaus (24. - 26.3.2017). Mukana Suomen B-junioreiden maajoukkue.

Gallerian kuvat: Hannu Ahonen

 

Katselukerrat (4680)/Kommentit (0)

Tunnisteet:

23. maaliskuuta 2017/Uncategorized

Please login or register to post comments.