Finaaleissa nähdään yksi suomalainen

Tiukille meni, mutta onnistuihan se. Nimittäin sunnuntain finaalissa nähdään suomalainen nyrkkeilijä.

52-kiloisten sarjassa Wael AL-Khaghani piti läpi ottelun hallinnan, eikä jättänyt Viron Kiril Serikoville mahdollisuuksia.

- Sai heti alussa hyvä otteen ja tunnelma parani, kun vastustajalle laskettiin lukua ensimmäisen erän lopussa. Tämä fiilis kantoi läpi ottelun, sanoi onnellinen AL-Khaghani.

Hyökkääväksi nyrkkeilijäksi tiedetty AL-Khaghani teki lauantai-iltana sitä, minkä parhaiten osaa. Painoi kaiken aikaa päälle, ei peruutellut ja antoi niin sanotusti mennä.

- Tykkään mennä eteenpäin ja tämä taktiikka toteutui tänään loistavasti. Vaikka kaveri liikkui hyvin, niin olin silti häntä nopeampi.

10 vuotta nyrkkeilyä harrastanut tamperelainen pitää GeeBee-turnausta ja Tammer-turnausta kullanarvoisina. Hänellä on kaksi Suomen mestaruutta, yksi Pohjoismaiden mestaruus, GeeBee-turnauksen pronssi ja kaksi Tammer-turnauksen hopeaa.

Naisille tappiot

AL-Khaghani on ainoa suomalainen sunnuntain finaaleissa. Illan kahdessa ensimmäisessä Cecilia Nilsso ja Mira Potkonen hävisivät ottelunsa sarjassa 60 kiloa. Nilsson koki tappio pistein 2-0 Walesin Charlene Jonesille ja Potkonen Englannin Natasha Jonasille.

Teksti: Ismo Alhoniemi
Kuvat: Hannu Ahonen

Katselukerrat (8855)/Kommentit (0)

Tunnisteet:

12. huhtikuuta 2014/Uncategorized

Please login or register to post comments.